VPL-VW520 ES 4K Projeksiyon

387.259,02 TL
Marka
Stok Kodu
FHMPSXZ9
Fiyat
9.250,00 EUR + KDV

 

NEFES KESİCİ 4K NETLİĞİ

Evinizde de artık 4K sinema keyfini yaşayacaksınız. Birinci sınıf beyaz kaplama seçeneği ile her dekorasyona şıklık katar. 

SXRD panel teknolojisi ile Full HD’den dört kat daha keskin 4K görüntüler sunar. Gün ışığı alan odalarda bile 4K çözünürlükte keskin ve canlı görüntüleri 1800 lümen parlaklık ve yüksek 300,000:1 dinamik kontrast oranı ile evinize taşıyın. 

HDR (Yüksek Dinamik Aralık) uyumluluğunun yanında yeni 4K teknolojisi ile geleceğe uyumluluğun yanında hem bugün hem de yarının içeriğinin tadına varabilirsiniz.

 

SİNEMATİK 4K NETLİK VE FULL HD İLE 4 KAT DAHA FAZLA AYRINTI

Profesyonel sinema projektörlerimiz ile gelen SXRD panel teknolojisi sayesinde 4K (4096 x 2160) çözünürlükte görüntüleri hiçbir yapay piksel geliştirme yapmadan sunar. Görünür piksel ve bozuk kenarlar olmadan görüntü doğal ve temizdir.


 

 
 
 
 
 
 
 YÜKSEK PARLAKLIK VE KONTRAST

Sony 520es Etkileyici 1800 lümenlik parlaklık ve muhteşem 300,000:1 dinamik kontrast aralığı ile 4K çözünüklü görüntüler en iyi aydınlatılmış odalarda bile net, parlak alanlar daha zengin ve siyahlar daha derin. 


 

EKRANDA KUSURSUZ VE AKICI GÖRÜNTÜLER

Motionflow teknolojisi, SXRD panelin yüksek hızlı tepki süreleri ile beraber ekrandaki aksiyon ne kadar hızlı olursa olsun ayrıntıları kaçırmamanızı her anı kayıpsız ve minimum bulanıklıkla görmenizi sağlar.



 HDR uyumludur

HDR (High Dinamic Range – Yüksek Dinamik Aralık) ile birlikte gelen son içeriklerin avantajları ile beraber daha geniş kontrast ve daha yüksek parlaklık değerlerinden yararlanın.


 

İçerisindeki 3D verici eğlenceyi senkronize eder

Endüstri standartı RF 3D verici sağlanan gözlük ile projeksiyon arasındaki eşitlemeyi daha hızlı sağlar ve bu sayede siz 3D filmleri izlerken zaman kaybetmezsiniz. 2D filmlerin de 3D formatında                                                                        görüntülenmesini sağlar.

 


Dokuz görüntü kalibrasyon aracı arasından size en uygun olanını seçin

Görüntüyü izlediğiniz veya oynadığınız şeye göre kalibre edin. İki sinema film modu, sinema dijital, referans, TV, fotoğraf, oyun, parlak sinema ve parlak TV modlarından istediğinizi seçin. Gelişmiş manuel HSV renk ayarlama aracı size daha fazla       kontrol sunar. Sony 520es Uygun Fiyat Seçenekleri ile ProAv.com  ' da

 


SONY VPL-VW520ES 

Çözünürlük : 4K Ultra HD
Görüntü Teknolojisi
: SXRD™ Yüksek kare hızına sahip panel
Üç Boyut Desteği (3D)
: Mevcut
Dahili Üç Boyutlu (3D) Alıcı 
: Mevcut
HMDI : Mevcut
Işık Kaynağı
: Yüksek basınçlı civa lamba 280W
Işık Şiddeti
: 1800 lümen
Kontrast Oranı
: 300,000:1
Desteklenen Perde Boyutu
: 60"-300" perdeler
Fan Gürültüsü 
: 26 db
Kablosuz HDMI® özelliği
: IFU-WH1 (İsteğe bağlı) 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
VPL-VW520 ES 4K Projeksiyon Evinizde de artık 4K sinema keyfini yaşayacaksınız. Birinci sınıf beyaz kaplama seçeneği ile her dekorasyona şıklık katar. SXRD panel teknolojisi ile Full HD’den dört kat daha keskin 4K görüntüler sunar.|VPL-VW520 ES 4K Projeksiyon| FHMPSXZ9
VPL-VW520 ES 4K Projeksiyon

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.