VPL-HW65 ES Full HD Projeksiyon

119.238,30 TL
Marka
Stok Kodu
ADEFNUX5
Fiyat
2.850,00 EUR + KDV

Evinizde sinema keyfini yaşamak düşündüğünüzden daha kolay

    Evinizde inanılmaz bir sinema deneyimi yaşayın. Zarif ve modern tasarımıyla ve kaliteli siyah veya beyaz kaplama seçenekleriyle her dekorasyona şıklık katan VPL-HW65ES Ev Sineması projektörüyle artık evinizden ayrılmadan sinema keyfine varabileceksiniz. Favori filmlerinizi ister iki boyutlu ister üç boyutlu formatta izleyin.

    Gelişmiş SXRD™ panel teknolojisi, inanılmaz 1800 lümen parlaklığı ve 120.000:1 yüksek kontrast oranıyla artık gün ışığı alan oturma odalarında bile istediğiniz netliğe ve parlaklığı her zaman elde edebileceksiniz.

    Hafif, kompakt ve kolay kuruluma sahip VPL-HW65ES her ev sinemasında veya oturma odasında kullanılabilmesi ile öne çıkmaktadır. Sessiz çalışan fanı sayesinde sinema keyfinizi hiçbir zaman kesintiye uğratmayacak. Ön kısma bakan bağlantı noktası size ekstra kurulum esnekliği sağlar. Yapılan testlere göre 6000 saat çalışan (Düşük Modda) projektörün uzun ömürlü lambası, kesintileri ve bakım maliyetlerini azaltır.


Motionflow™ ile hareketli sahneler daha akıcı

Motionflow sayesinde ne izlerseniz izleyin her zaman en hareketli aksiyon sahnelerinde bile akıcılığın keyfine varacaksınız. Bu teknoloji orijinal karelerin arasına görsel faktörleri hesaplayarak eklediği ekstra kareler sayesinde hiçbir görüntü kaybına sebep olmadan akıcı bir sinema deneyimi sunar.

 


 

İçerisindeki 3D verici eğlenceyi senkronize eder

Endüstri standartı RF 3D verici sağlanan gözlük ile projeksiyon arasındaki eşitlemeyi daha hızlı sağlar ve bu sayede siz 3D filmleri izlerken zaman kaybetmezsiniz. 2D filmlerin de 3D formatında                                                                            görüntülenmesini sağlar.

 



En iyi detaylar için 120.000:1 dinamik kontrast değeri

120,000:1 oranındaki dinamik kontrast değeri her sahneyi daha detaylı ve daha canlı hale getirir. Video işlemcisi siyahları daha siyah ve renkleri daha canlı hale getirir.


 
 

Dokuz görüntü kalibrasyon aracı arasından size en uygun olanını seçin

Görüntüyü izlediğiniz veya oynadığınız şeye göre kalibre edin. İki sinema film modu, sinema dijital, referans, TV, fotoğraf, oyun, parlak sinema ve parlak TV modlarından istediğinizi seçin.                   Gelişmiş manuel HSV renk ayarlama aracı size daha   fazla kontrol sunar.


BROŞÜR İÇİN TIKLAYINIZ


MANUAL İÇİN TIKLAYINIZ

 



SONY VPL-HW65ES

Çözünürlük : Full HD 1920x1080
Görüntü Teknolojisi
: SXRD™ Yüksek kare hızına sahip panel
Üç Boyut Desteği (3D)
: Mevcut
Dahili Üç Boyutlu (3D) Alıcı
: Mevcut
HMDI : Mevcut
Işık Kaynağı
: Yüksek basınçlı civa lamba 215W
Işık Şiddeti
: 1800 lümen
Kontrast Oranı
: 120,000:1
Desteklenen Perde Boyutu
: 40"-300" perdeler
Fan Gürültüsü
: 22 db
Kablosuz HDMI® özelliği
: IFU-WH1 (İsteğe bağlı)


Teknoloji : 3LCD
Çözünürlük : FULL HD 1920x1080
Kontrast : 120.000:1
ANSI Lümen : 1800
Lens Mesafe Tipi : Standart
Işık Kaynağı : Lamba
Lens Shift : Var
Cihaz Ağırlığı : 5-10 (KG)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
VPL-HW65 ES Full HD Projeksiyon Zarif ve modern tasarımıyla ve kaliteli siyah veya beyaz kaplama seçenekleriyle her dekorasyona şıklık katan VPL-HW65ES Ev Sineması projektörüyle|VPL-HW65 ES Full HD Projeksiyon| ADEFNUX5
VPL-HW65 ES Full HD Projeksiyon

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.